ICT Automatisering Nederland B.V.

Traineeship adviseur assetmanagement, mobiliteit en veiligheid bij Nedmobiel - Barendrecht

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 10-07-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Barendrecht Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris Een goed salaris, afgestemd op ...
Wil jij een van onze nieuwe adviseurs worden, maar heb je een duwtje in de rug nodig? Volg dan ons traineeship assesmanagement, mobiliteit en veiligheid!

Het traineeship:
Hoe ga je om met ontwikkeling en exploitatie van complexe infrastructuur in een publieke omgeving?
Wat zijn slimme oplossingen die je nu al kan inzetten om effectiever om te gaan met mobiliteit in de Smart City van de toekomst?

De oplossing op deze vragen? Die zit in jou… en samen halen wij die er uit!
Wij helpen jou het beste uit jezelf te halen met ons traineeship assetmanagement mobiliteit & veiligheid.
Gedurende een half jaar gaan wij samen aan de slag om er voor te zorgen dat jij je ontwikkelt tot een gestroomlijnde junior, die klaar is om de wereld van complexe infrastructuur en mobiliteit te betreden

Hoe ziet jouw journey eruit?
In de eerste 6 weken wordt je klaargestoomd door middel van een intensief trainingsprogramma op ons kantoor in Breda. We vertrekken met een brede scoop om later je voorkeuren qua domeinen en je specialisatie samen met jou te ontwikkelen.

Veiligheid: Twee weken lang loop je mee met een ervaren veiligheidsspecialist. Hier krijg je goed inzicht in de betekenis van veiligheid bij het ontwerp, bouw en gebruik van infrastructuren, industrieën of binnen de offshore.

Mobiliteit: Je werkt mee aan innovatieve projecten in Nederland, waarbij we invulling geven aan de mobiliteit in Smart Cities. Denk bijvoorbeeld aan de problematiek rondom wegkantsystemen of kilometerheffing.

Assetmanagement: Tijdens je traineeship krijg je een inkijkje in de wereld van assetmanagement binnen complexe infrastructurele projecten. Je ontwikkelt je als regisseur met een rol richting diverse stakeholders. Denk hierbij aan opdrachtnemers als een gemeente of de Rijksoverheid

Hierna ga je alle opgedane kennis en kunde in de praktijk brengen door mee te werken aan een van onze projecten, waar de verantwoordelijkheid bij jou ligt. Dit alles onder begeleiding van een ervaren professional die jou verder de kneepjes van het vak leert en waar je ten alle tijden op terug kunt vallen als je vastloopt. Hierbij is volop ruimte om zelfstandig te werken en initiatieven te tonen. Jij bent een doorzetter, communicatief vaardig, denkt in oplossingen en hebt de drive om elke dag beter te worden.

We verwachten wel wat reisbereidheid, omdat wij projecten door het hele land uitvoeren. Uiteraard kijken we wel naar je woonplaats, maar wij regelen voor jou een leaseauto zodat je af en toe ook wat verder weg kunt.

Jouw achtergrond:
 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in de richting van technische bedrijfskunde, integrale veiligheid, mechanical engineering of civiele techniek.
 • Je hebt interesse in onderwerpen als complexe infrastructuren en mobiliteit.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Je bent leergierig en wilt alles leren over assetmanagement, mobiliteit en veiligheid
 • Je management skills wil je graag verder ontwikkelen en je ziet jezelf als regisseur met domeinkennis, een verbinder met een mening.
 • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs

Zie je dit traineeship zitten? Stuur dan je CV via de 'Solliciteer' button.

Wanneer je aan de slag gaat bij NedMobiel, bieden wij:
 • Een fulltime functie die alle mogelijkheden biedt om te leren en jezelf te ontwikkelen
 • Alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto
 • Een informele en open cultuur
 • Een goed salaris, afgestemd op je functie, ervaring en prestaties
 • Collectieve regelingen, waaronder winstdeling, goede pensioenregeling en ziektekostenverzekering
 • Een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact met op met Jonathan van Oudheusden via jonathan.van.oudheusden@ict.nl of 088-9082000. Wij maken alvast een bureau voor je vrij!

Over Nedmobiel:

NedMobiel heeft zich gespecialiseerd in complexe infrastructuur zoals tunnels, snelwegen, bruggen en sluizen. NedMobiel is werkzaam op het gebied van 3 kennisvelden, te weten (Tunnel)Veiligheid, Asset Management en Projectmanagement. Onze adviseurs helpen beheerders en eigenaren van infrastructuur op een kosteneffectieve, efficiënte en gecontroleerde wijze hun fysieke objecten te ontwikkelen en beheren. De NedMobieler is ondernemend en betrokken. Hij slaat de verbinding tussen mens, techniek en organisatie. Ontwikkelt, innoveert en borgt de integrale aanpak binnen projecten. Adviseurs van NedMobiel zijn inzetbaar op ieder niveau in een organisatie door heel Nederland. Zij leggen eenvoudig de verbinding tussen het strategische en operationele niveau en vice versa. NedMobiel levert adviseurs en projectmanagers die verantwoordelijkheid nemen en opdrachtgevers helpt projecten tot een succes te maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jonathan van Oudheusden
Telefoon +31 6 25 73 34 08

Vestigingsplaats

Solliciteer